Ken jij Tjekkin al?

Begin 2017 is digitaal co-creatieplatform Tjekkin gelanceerd door de regiogemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk en Uitgeest. Op Tjekkin kunnen professionals, jongeren, ouders en cliëntenraadsleden samenkomen, hun ervaringen delen en ideeën lanceren. Zij werken samen met ambtenaren om de jeugdhulp nóg beter te maken.

Tjekkin bestaat nu ruim en jaar en is opzoek naar crew leden die het platform een nieuw leven willen geven en actief aan het werk zullen meewerken met hen.

Ben jij tussen de 15 en 23 jaar oud en online slim? Woon jij in een van bovenstaande regiogemeenten? Heb je je mondje bij je en kun je anderen enthousiast maken om online met Tjekkin te denken over jeugdhulp? Spice dan je CV up als crew member van Tjekkin. Met de andere experts van instellingen en gemeenten draag je het platform. Je bent de linking pin tussen de gemeente en jongeren die de jeugdhulp van binnenuit kennen. Je helpt belangrijke jeugdhulp-thema’s op de kaart te zetten en zorgt dat de stemmen van jongeren worden gehoord.

Lijkt het jou leuk om member te worden bij Tjekkin? Of ben je benieuwd wat Tjekkin is? Kom dan naar de Participizza van Tjekkin op donderdag 21 juni 2018 van 18:00 uur to 20:00 uur in Prinsenzaal Stadhuis |  Langestraat 97, 1811 CK Alkmaar.

Meer informatie is te lezen op www.tjekkin.nl

Featured image by Tjekkin

Deel dit via:
Redactie