Heb jij ook een goed idee?

YoungTubers

Er komt een nieuw YouTube evenement in Alkmaar! YoungTubers, bedacht door Thom Hes (15), wordt een evenement waarbij YouTubers en fans de kans krijgen om elkaar te ontmoeten.

“De grote speler binnen deze wereld is Dutch YouTube Gathering. Dit is een megagroot evenement waar fans bekende YouTubers kunnen ontmoeten. Dit zijn Nederlandse Youtubers die bekend zijn geworden door hun video’s en uitgegroeid zijn tot beroemdheden. Maar…, je mag pas meedoen vanaf 100.000 abonnees. Dit moet anders! Want er zijn ook YouTubers met minder abonnees, die wel hele toffe kanalen hebben met veel fans”, aldus Thom.

Youngtubers wordt een evenement waarbij toffe activiteiten, stands en acts aanwezig zijn. Is het evenement dan anders dan alle YouTube events? Volgens bedenker Thom wel. “Ik wil echt dat de meet en greet centraal staat tijdens dit evenement en jonge YouTubers hun fans kunnen ontmoeten en andersom. Dat bestaat nu nog niet. Het wordt bij andere YouTube Events namelijk vaak afgebakend door organisatoren en dat creëert afstand.”


Fase: Afgerond