KUUB Festival Alkmaar 2018

Afgelopen zaterdag was het KUUB festival in Alkmaar. KUUB staat voor Kunst Uit Unieke Beleving. Het festival waar je mee kan doen aan verschillende workshops en mee kan kijken met verschillende optredens. 

Op het KUUB waren verschillende activiteiten waar je aan kon meedoen. Je kon zelf schilderen, kunst maken met bloemen, je kon zelf je eigen cartoon maken. Naast dit allemaal kon je ook meekijken naar verschillende optredens. Er waren dansoptredens, muziekoptredens, ect.  Het festival voor jonge creatieve geesten waar ze ook nog eens gezellig.

STAD was ook aanwezig op het festival. Wij hebben meegekeken bij verschillenden workshop en optredens. Daarnaast hebben wij ook de aanwezige geïnterviewd met de vraag: ,,Welke creatieve eigenschap die jij niet hebt zou je wel willen hebben?”. Er kwamen verschillende en leuke antwoorden uit. STAD heeft de antwoorden en KUUB voor jouw op beeld gezet. Ben jij benieuwd naar de antwoorden en hoe KUUB festival was? Kijk dan naar het filmpje hieronder.

Deel dit via:
Redactie