THE CHALLENGE: VERLATEN GEVANGENIS

Voor ons nieuwe thema LEF is dit dan de  laatste Challenge. In deze Challenge gaan vijf van onze stagiaires het verlaten gevangenis Schutterswei in. Hoeveel lef heb jij om in het donker een verlaten gebouw binnen te lopen?  

Vijf van onze stagiaires gaan een kijkje nemen in de oude gevangenis Schutterswei. Vier van deze stagiaires hebben geen idee wat hun daar binnen te wachten staat, maar wij hebben voor hun een hele leuke verrassing staan. Twee van onze stagiaires gaan hun  in de gevangenis bang maken zonder dat zij het door hebben. Een van de stagiaires binnen in de gevangenis is van alles op de hoogte en werkt mee om de andere vier bang te maken.  Via haar houden ze ook contact om op de hoogte te blijven waar iedereen is.

Ben je benieuwd naar hun reacties en hoe het is afgelopen? Bekijk dan ons filmpje!

Deel dit via:
Redactie