THEMA VAN DE MAAND: VAN BACKPACK TOT PRIVATE JET

En Jawel, we hebben een nieuw thema! En de naam van dit thema luidt: Van Backpack tot private jet. Dat betekent dat je in de maand juli van alles kunt lezen en bekijken over onderwerpen die te maken hebben met jouw zomervakantie.

Denk bijvoorbeeld aan:
reizen
festivals
jongerenvakanties
zomer tips en nog veel meer.

De STAD redactie produceert weer een reeks van items en artikelen over dit thema om jou zo goed mogelijk te informeren en natuurlijk te entertainen.

Ook deze maand kun je weer challenges verwachten, maar duiken we ook dieper in onderwerpen vanuit een serieuzer perspectief. Zo onderzoeken we onder anderen het drugsgebruik op festivals. Ben jij benieuwd wat we nog meer gaan belichten en onderzoeken? Houd dan vooral de website en alle social media daaromheen in de gaten.

Heb jij ook een bijzondere vrijetijdsbesteding voor deze zomer op de planning staan? Laat het ons dan vooral weten via een van onze social media kanalen: Facebook, Instagram en Twitter

Deel dit via:
Redactie