BACK ON TRACK

De STAD redactie is weer terug! Na een heerlijke zomervakantie mogen we weer terug aan de bak. En we hebben er zin in. Je kunt de komende maanden weer een hoop creatieve, informatieve en interessante berichten verwachten. Van maatschappelijke thematiek in een jong jasje tot alle updates over de laatste projecten. Jongeren doen namelijk ontzettend veel toffe dingen en daarvan houden wij jou op de hoogte.

Er is wel het een en ander veranderd op de website en dat lichten we graag nog even voor jullie toe. Voorheen verschenen er allerlei nieuwtjes en grappige video’s over Alkmaar en de jongeren uit de omgeving. Daar stoppen we mee. Op de STAD-website vind je nu voornamelijk berichten die aansluiten bij de maandelijkse thema’s en berichten over de lopende jongerenprojecten. Alle willekeurige nieuwtjes laten we weg en we richten ons op specifieke onderwerpen.
Er komen een hoop leuke dingen aan, dus houd vooral de website in de gaten. En oja, heb je een tof idee en weet je even niet hoe je dat idee kunt waarmaken, kom dan eens langs bij ons kantoor aan de Tesselschadestraat 17 of stuur een e-mail naar: julia@stad-alkmaar.com
Bekijk hieronder onze nieuwe STAD trailer met het team voor de komende periode.
Deel dit via: