Wat is het eerste dat je doet als je 18 wordt?

Bij STAD staat de maand oktober in het teken van het nieuwe thema: Ben je 18+? Iedere maand belichten wij een nieuw maatschappelijk thema en dit keer onderzoeken we allerlei facetten van het 18 jaar worden. Wat mag je eigenlijk allemaal doen als je 18 wordt? Welke rechten en welke plichten heb je en wat komt er nou eigenlijk allemaal kijken bij deze volwassen leeftijd?

Daarom maakten wij deze toffe video om het thema in te leiden. Heb je ons nieuwe filmpje al gezien? Nee? Dan moet je die nu echt bekijken! We zijn de straat op gegaan om te vragen wat de mensen als eerste deden toen zij 18 jaar oud werden. We hebben weer een hoop leuke, interessante en grappige antwoorden gekregen.

Ook zijn wij de komende maand druk bezig met andere toffe productie rondom dit thema. Houd de vooral de website in de gaten, want een komen een hoop leuke dingen aan.

Ben jij benieuwd naar de video? Bekijk ‘m dan nu hieronder!

Deel dit via: