Fire & Desire

Joshua (16), Victor (16), Thor (15), Donna-May (15) en Anahita (15) van het Murmellius Gymnasium waren het eeuwen oude idee van monogamie zat. Open relaties zijn de bom, denken zij.

Zij wilden dit onderwerp zo luchtig mogelijk aanpakken. En dit hebben ze dan ook effe geflikt. Dit idee hebben ze vorm gegeven met een klassieke stomme film, met de titel ‘Fire and Desire’. De jonge Murmellius leerlingen regisseerden en acteerden zelf. Met een beetje hulp van het STAD-team.

Deze groep leerlingen liepen een week lang hun maatschappelijke stage bij STAD en kregen de opdracht om na te denken over seksualiteit, relaties, liefde en alles wat daarbij komt kijken.  Nadat deze creatieve geesten de koppen bij elkaar hadden gestoken, hebben zij dit idee binnen een korte tijd tot iets moois gemaakt.

Naast het goede werk van de cameraman heeft ook het andere deel van het team niet stilgezeten. Zo verzamelden zij zelf kleding en decorstukken voor hun film. Ze kregen een zak vol verkleedkleding van de Narrenkap Alkmaar en ook Rattaplan Alkmaar steunde deze jonge filmmakers.

Ben jij al benieuwd wat deze creatieveling voor jou hebben gemaakt? Klik dan hier of scroll even naar beneden.

Deel dit via:
Redactie