De leukste feestjes van november

feestjes november

Joehoeee! Er is altijd wel iets leuks te beleven in het bruisende Alkmaar. Daarom zetten wij voor jou iedere maand de leukste feestjes op een rijtje! Dit keer schiet de party-list van 90’s feestjes tot aan keiharde techno. Kortom check hem even! Zodat je precies weet waar je de maand november moet zijn.


Hitjes – Mojo’s

Je kent ze wel, die sappige, lekkerste en foutste hitjes. We kennen ze allemaal uit ons hoofd en schamen ons niet om ze uit volle borst mee te zingen. Van Michael Jackson tot aan Beyonce en nog veel meer. Mojo’s draait het allemaal vrijdag 2 november van 23:00 tot 03:00.

Line up:
☀ Dirtybeatsz
☀ Johnny Black

Toegang is gratis.

Madness – Koel 310

Beuken, beuken en nog eens beuken. De naam zegt het al, het wordt een gekkenhuis in Koel310 op vrijdag 2 november. Dit feestje staat in het teken van keiharde hardstyle, hardcore en freestyle. Speciaal voor de liefhebbers! Vanaf 22:00 tot 06:00 kun je door stampen, dus dat belooft een lange nacht te worden.

Tickets vind je hier

Herfstraap festival – Victorie

Wellicht heb je wel eens gehoord van het Winterpeen Festival, een andere editie van dit grappige concept van Victorie. Herfstraap festival is gewoon een leuk feestje met een goede sfeer en muziek. Leuk extraatje is dat je gratis binnenkomt als je een stuk herfstgroente meeneemt! Alle groentes worden op de avond zelf door een kok tot een grote pan soep gekookt en jawel, deze kun je ’s nachts met jouw beschonken hoofd gewoon nuttigen.

Het herfstraap festival is dit keer op 3 november en is een Tropical Edition, vol palmbomen, opblaasdieren, live artiesten en grappige acts. Gewoon om de herfst nog even te vergeten.

Tickets hoef je dus niet te kopen, zorg gewoon voor een herfstgroente!

Jamrock x Afrolosjes – Victorie

Dit landelijke feestje komt naar Alkmaar. Op zaterdag 10 november zal je de afrobeat tracks door de deuren van Victorie horen pompen. Deze avond staat bekend als een echte dansparty waar niemand stil staat. Van 00:00 tot 05:00 kun helemaal los!

Tickets vind je hier

Enigma Wintertour – Koel310

Voor de echte Techno liefhebber is daar de ENIGMA Wintertour in Koel310. De heren van OUTRAGE & AUB! verzorgen een nacht vol techhouse, techno en hardtechno. Dus, mocht jij lekker gaan op deze genres is het zeker de moeite waard om hier een kijkje te nemen.

Tickets vind je hier

Glitterball – Live Alkmaar

Pianobar Live Alkmaar aan het Waagplein organiseert 17 november een Glitterball, klinkt dat niet interessant. Deze avond staat in het teken van 90’s nummers en house muziek, maar dan wel in een nieuw jasje! Inclusief live saxofonist. Dit belooft een swingende avond te worden. Entree is gratis en vanaf 21:00 uur kun je tot in de late uurtjes door dansen. Oja en het is wel een Glitterball, dus Dress to Impress.

Pina- Victorie – 17 november

Si si si si si!!!!!!! Oftewel, ja ja ja ja, voor de niet-Spaans sprekenden onder ons. Pina is er weer! Dit feestje begint zich al te wortelen in de Alkmaarse uitgaanskringen en staat in het teken van heerlijke tropische latin muziek. Van merenque tot aan bachata. Dansen is een must en het kan zomaar zijn dat je uitgenodigd wordt voor een sensuele salsa. Je kunt om 23:00 de dansvloer betreden, 04:00 vegen ze je er weer vanaf.

Tickets vind je hier

De Danshal – Victorie – 23 november

Reaggaethon, moombathon en soca! De eerdere editie viel al goed in de smaak en daarom is Danshal terug met hun 5 YEAR ANNIVERSARY. ‘Wie jarig is trakteert’, schrijven ze op hun social media, dus er staat het publiek een leuke verrassing te wachten! Je kunt schudden met je bil van 23:00 tot 04:00

Tickets vind je hier

Crazy 90’s – Victorie

CRAZY 90s bestaat al 10 jaar en heeft al heel wat feestjes gedraaid. Tijdens deze avond kun je videoclipclassics aanschouwen die je waarschijnlijk nog kent uit jouw jeugd. Kortom het is goed los gaan op nummertjes die je nooit gaat vergeten, en ja dat is tof! Dit keer zal 90s act 2 BROTHERS ON THE 4th FLOOR een live act verzorgen. Vanaf 21:00 kun je de 90’s dansvloer betreden!

Tickets vind je hier

Image by Nick Fewings, via

Deel dit via: