Mitzi Langenberg schittert in docu ‘Ode aan de Alkmaarse vrijwilligers’

De documentaire ‘Ode aan de Alkmaarse vrijwilligers’ ging afgelopen 11 december in première in het Filmhuis. En wat denk je? Onze eigen Mentaal Centraal chick, Mitzi Langenberg, was één van de hoofdrolspelers. De docu is gemaakt als eerbetoon voor  bijzondere Alkmaarse vrijwilligers. 

In de documentaire doen de vrijwilligers hun verhaal en laten zij zien wat hun vrijwilligerswerk inhoudt en wat ze er zelf uithalen. Mitzi Langenberg, een bekende van STAD, komt ook in de documentaire voor met haar evenement Mentaal Centraal. Zij vertelt haar persoonlijke verhaal en aanleiding tot het evenement. Mentaal Centraal had grote impact op bezoekers en organisatie, vandaar dat Mitzi tijdens deze documentaire in de spotlights wordt gezet.

Na afloop van de première werden de vrijwilligers gehuldigd tot ‘Held van Alkmaar’. Ze kregen een medaille, een certificaat en een cadeautje als waardering voor hun inzet, een super toffe beloning voor hun werk!Wij zijn trots op Mitzi dat zij haar verhaal op zo’n openhartige manier heeft willen delen. Daarom is zij een zeker een geschikte ‘Held van Alkmaar’.

Ben je benieuwd naar de documentaire ‘Ode aan de Alkmaarse vrijwilligers’? Bekijk hem hieronder!

Wij raden deze docu aan iedereen aan. Naast Mitzi vertellen nog meer bijzondere vrijwilligers over hun werk en daar zitten pareltjes van verhalen bij.

Featured image by Rob Glas via Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar
Video by Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar

Deel dit via:
Redactie