Heb jij ook een goed idee?

Stichting Queer Events

Het is officieel: Stichting Queer Events bestaat! En daarmee bedoelen we natuurlijk dat Daan Hin en Maartje Bakker zichzelf nu daadwerkelijk een stichting mogen noemen. Een stichting waar heel veel mooie dingen uit zullen ontstaan.

Je hebt Daan en Maartje waarschijnlijk al een aantal keer voorbij zien komen op onze socials en website. Dat komt omdat Daan en Maartje heel veel toffe dingen voor jongeren en de LGBT+ community doen! Zo organiseren ze dit jaar een jongerenboot voor de Alkmaar Pride, een toffe afterparty voor de Alkmaar Pride, zetten zij zich weer in voor Paarse Vrijdag en vindt in de zomer hun Queer Kamp plaats. Kortom deze ondernemers zitten niet stil en blijven zich constant ontwikkelen.

Daan en Maartje deden zoveel voor de LGBT+ community, dat het hen handig leek om hun werk wat officiëler vast te leggen. Alle formaliteiten voor het oprichten van een stichting zijn nu achter de rug en daarmee kunnen deze twee makkelijker toffe dingen organiseren.

Ben je benieuwd met wat ze nu bezig zijn? Houd ze dan vooral in de gaten op hun Instagram account: @stichtingqueerevents. Mocht je graag met hen in contact komen? Ze zijn goed te bereiken via: daanhinqe@outlook.com

Bekijk hieronder een video van de vorige Alkmaar Pride, waarbij Daan en Maartje een belangrijk aandeel hadden.

PS. Benieuwd naar andere projecten van STAD Alkmaar? Klik hier! Of ook zulke toffe projecten realiseren? Stuur ons een berichtje.


Resultaat: Stichting die zich inzet voor LGBT+ jongerenactiviteiten in Alkmaar
Fase: Afgerond