De leukste feestjes van februari

Feest

Februari, een feestmaand? Echt wel! Er staan een paar te gekke feesten op de planning in Alkmaar. Hiphop, Rap, Salsa, Techno, R&B, House en meer. Het zit er allemaal bij. Voor iedereen een reden om deze maand eens lekker los te gaan! Wij hebben de leukste feestjes uit Alkmaar voor je op een rijtje gezet. Check ze hieronder!

Victorie

Zer00’s Heroes
Losgaan op de gekste hits van Beyoncé? Raps van 50 cent? Of meezingen met Pharrel? Bij Zer00’s heroes hoor je het allemaal! Want, de beste én foutste hits uit de jaren 00 blijven natuurlijk het best! Zer00’s Heroes belooft een avond te worden die de beste herinneringen van vroeger weer even omhoog haalt.

Datum: Zaterdag 2 februari
Tijd: 23:00-04:00
Locatie: Victorie Alkmaar
Tickets: €15,00 Link van de tickets

Epic
Een ander gaaf feest bij Victorie is Epic. Epic is weer terug met een super dikke line-up met onder andere Boef, Idaly, Angosoundz en many more! Het HipHop-NL feest dat je niet wilt missen! Er komen super toffe acts en veel entertainment van de vetste hiphop en rap artiesten van dit moment! Hier moet je echt bij zijn!

Datum: Vrijdag 15 februari
Tijd: 22:00-03:30
Locatie: Victorie Alkmaar
Tickets: €15,00 Link van de tickets

Vunzige deuntjes
Zin om weer eens uit je dak te gaan op die ene oude R&B plaat? Of wil je liever meezingen met Umbrella van Rihanna? Yes! Dan ben je helemaal aan het juiste adres, want Vunzige Deuntjes vindt plaats in Victorie Alkmaar! Dancehall, Hiphop, R&B, en de té gekke klassiekers. Je hoort het allemaal de 22e bij Vunzige Deuntjes.

Datum: Vrijdag 22 februari
Tijd: 23:00-04:00
Locatie: Victorie Alkmaar
Tickets: €15,00 Link van de tickets

Mojo’s

Johnny Black
Mojo’s is ook van de partij! Met Johnny Black! Johnny Black? Een te gekke DJ die lekkere muziek draait voor een leuk avondje uit met je vrienden! Wie houdt daar nou niet van? House, Deep-/Techhouse, Funky sounds, hij draait het allemaal bij Mojo’s. Gooi gerust je te gekke moves en ga lekker los, want het wordt een avond waar je zeker niet stil bij gaat staan!

Datum: Zaterdag 2 februari
Tijd: 23:00-03:00
Locatie: Mojo’s Waagplein
Tickets: Gratis entree

Palm Beach & Events

Kiz & Latin Moods – Valentine’s Edition
Het event Kiz & Latin Moods komt nu met een special edition: Valentine! De dresscode is ‘’Dress to impres, in black & red’’ Dus trek die rode jurk of dat zwarte pak uit je kast en dans de hele avond op Salsa en Latin muziek. Neem je partner, vrienden of familie mee. Een avond voor iedereen! Het belooft een feestelijke avond te worden!

Datum: Zaterdag 9 februari
Tijd: 21:00-02:00
Locatie: Palm Beach & Events
Tickets: €5,00 deurverkoop

Koel310

Atomik event
Jahoor! Aankomend 9 februari is het weer zover… Een uptempo Techno night bij Koel310! Start het nieuwe jaar met een ruige nacht vol te gekke en energieke Technomuziek! Breng gezellig je aanhang mee en dans jezelf compleet van de radar, want Techno kent geen rust!

Datum: Zaterdag 9 februari
Tijd: 23:00-06:00
Locatie: Koel310
Tickets: Link van de tickets

Hal 25

ACID FEST
ACID Tattoo shop bestaat 10 jaar en dat willen ze met jouw vieren! Dat betekent FEEST! Ben jij een liefhebber van verschillende genres muziek en lekker eten? Kom dan naar ACID FEST en geniet van verschillende bandjes, lekker eten en frisse drankjes. Er is een veelzijdige line-up met een stevig randje. Ook is er een marktgedeelte waar allerlei interessante workshops te doen zijn. Hier moet je zeker bij zijn! Dus… vraag je vrienden mee voor een avond vol muziek, gezelligheid en belevenis!

Datum: Zaterdag 23 februari
Tijd: 16:00-01:00
Locatie: De Hal
Tickets: €10,00 Link van de tickets

Featured image by Vishnu R Nair

Deel dit via:
Redactie