Check hier de aftermovie van het FMF!

Afgelopen zaterdag werd Overstad omgetoverd tot een technologisch en¬†futuristisch mediaspektakel. Daar vond namelijk de tweede editie van het Film Media Festival (FMF) plaats. Jong en oud konden hier alle nieuwe en bijzondere ontwikkelingen rondom film en media ontdekken. Ook, Dutch Drone Squad oprichter en STAD’er, Klaas Schoute was aanwezig.¬†

In het Filmhuis, Hal25 en Club Hub vonden allerlei spectaculaire workshops, demo’s en bijzondere presentaties plaats. Van podcast’s tot aan DJ demonstraties en van drone racing tot aan een virtual graffiti wall. Er kwam van alles voorbij. Ook Klaas Schoute was niet te missen tijdens deze dag. Klaas richtte samen met behulp van STAD zijn Dutch Drone Squad op. Ondertussen is de Dutch Drone Squad uitgegroeid tot een serieuze club Drone Racers die zich blijven ontwikkelen. In Hal25 lieten zij hun kunsten zien en dat was tof!

Check vooral onze video! We hebben namelijk een aftermovie gemaakt en op deze manier wordt het evenement fris samengevat! De video is super leuk voor de aanwezigen van het evenement, maar ook super tof voor de mensen die niet aanwezig waren. Zo krijgen ook zij een goede impressie van de gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden op het Film Media Festival.

Deel dit via: