Mitzi en Evi genomineerd voor Young Impact Award!

Super vet! Mitzi en Evi zijn genomineerd voor een Young Impact Award! De ‘Young Impact Award’ is een landelijke competitie, waarbij de award wordt onderverdeeld binnen vijftien inspirerende verhalen van jongeren die tot het uiterste gaan om impact te maken. Met het initiatief ‘Mentaal Centraal’ gaan Mitzi en Evi in de categorie ‘Health’ de strijd aan met hun concurrenten.

[vc_video link=’https://www.youtube.com/watch?v=c2P8uqEEO-I’]

Young Impact gelooft dat jongeren de wereld positief kunnen veranderen. Dat zij de energie en het talent hebben om impact te maken. Impact op anderen, op de wereld, op henzelf. Het doel is om jongeren met elkaar te verbinden en elkaar te laten inspireren. Het ene verhaal is namelijk de inspiratie voor een volgend verhaal. Op deze manier kunnen ze samen iets in beweging zetten, en samen een positieve impact maken. Stap voor stap, verhaal voor verhaal. Young Impact gelooft dat een grote impact start met een kleine beweging.

Mitzi en Evi zijn meerdere malen in behandeling geweest voor hun psychische gezondheid en hebben tijdens hun behandelingen de nodige dingen meegemaakt. Tijdens hun laatste opnamen is er een bijzondere vriendschap ontstaan tussen de twee. Daaruit is Mentaal Centraal ontstaan. Een taboedoorbrekend festival voor alle leeftijden. Op 16 september 2018 hadden Mitzi en Evi meer dan 400 bezoekers op hun festival. Nu staat ook de tweede editie op de planning en daar kun je hier meer over lezen!

Mitzi en Evi  zouden de Young Impact Award super graag willen winnen en daarbij kunnen ze jouw steun goed gebruiken. De uitreiking van de award is 12 juni. Stem daarom nu op Mitzi en Evi via deze link!

Video by video by Young impact, Via

Deel dit via:
Redactie