Nieuw Thema: Omgeven door verslaving

Vraag jij door als iemand zegt dat het goed met hem gaat? Het is niet vanzelfsprekend dat iedereen die thuis komt gezellig met een kop thee in de tuin gaat zitten. De ogen sluit en van de eerste zonnestralen geniet. Nu nog steeds zijn er mensen die met verslaving in aanraking komen zonder dat ze daar voor hebben gekozen. Deze maand gaat STAD aandacht geven aan de mensen die omgeven zijn door iemand met een verslaving.

Samenwerking
Wij werken samen met Arkin, een organisatie die mensen met een verslaving helpen weer grip te krijgen op hun leven. Dit doen zij door zorgvragen te behandelen die bij de verslaafde past en zo mogelijkheden tot herstel te creëren.

Wat gaan we doen
Deze keer gaan wij samen met Arkin de uitdaging aan om ons te focussen op de omgeving van verslaafden. Familie, vrienden, collega’s; eigenlijk iedereen die een dierbaren ziet strijden tegen een verslaving kan in een negatieve spiraal terechtkomen .
We hebben hier voor jullie een teaser.

Deel dit via:
Redactie