Check hier de toffe promo van Music United!

15 mei is het zover! Dan vindt de eerste oefensessie van Music United plaats. Tijdens deze oefensessie staat gezamenlijke creativiteit centraal. Het is een creatieve broedplek met de nadruk op de diversiteit tussen genres. De jongeren krijgen hier de tijd en ruimte om met elkaar oefenen, te discussiëren en te experimenteren met/over muziek. Deze groep zal niet alleen elkaar beter leren kennen, ook zullen zij hun eigen kwaliteiten en talenten leren te gebruiken. Music United! fungeert hier als begeleiding om te zorgen dat alles in juiste banen verloopt, wel berust het hele project op de inzet van de jongeren.

Music United is op zoek naar jonge artiesten en muzikanten uit de regio Alkmaar die gemotiveerd zijn om de verbinding op te zoeken en met leeftijdsgenoten een project in elkaar te zetten. Deze jongeren zijn tussen de 16-25 jaar, hebben enige ervaring en een hoop affiniteit met muziek. Music United maakt geen onderscheid als het aankomt op genre, smaak, overtuiging of het ontbreken van een overtuiging, afkomst en geaardheid. Elke gemotiveerde jongere van 16-25 uit Alkmaar en omstreken mag zich aanmelden.

Heb jij je nog niet aangemeld en vind je het super tof om mee te doen? Check dan vooral het onderstaande promotiefilmpje dat we gemaakt hebben! De inschrijvingen zijn verlengd tot en met 5 mei.

Deel dit via:
Redactie