Alkmaar Pride: Bekijk de Aftermovie van de jongerenboot!

Jaaa! Afgelopen zaterdag 25 mei 2019 was het dan eindelijk zover! Daan Hin en Maartje Bakker organiseerden hun eigen jongerenonderdeel tijdens de grachtenparade van de Alkmaar Pride.

23 t/m 26 mei vond de Alkmaar Pride plaats. Een week vol feest, vertier en gezelligheid om de acceptatie en integratie LGBT+ inwoners van Alkmaar en omgeving te vergroten en zichtbaarheid en kleur te geven aan onze regenboogstad.

Daan koos ervoor een eigen jongerenboot mee te laten varen tijdens de grachtenparade. Hoe tof is dat! Deze boot zat vol met jongeren die zich verbonden voelen met dit feest. Het thema luidde: Circus. Alle jongeren aan boord doften zich op binnen dit thema, er was muziek, entertainment en de boot werd kleurrijk versierd ! En jawel! De jongerenboot kreeg de eerste prijs! Een terechte beloning voor hun harde werk

Na de boottocht stond er ook nog een heel leuk feest op de planning. De zogenoemde afterparty vond plaats in Spotlight Alkmaar. Iedereen die zich verbonden voelde met de Alkmaar Pride en jongerenboot was welkom op dit feest. Om zo te vieren dat we mogen zijn wie we zijn.

Deel dit via: