Evi Kee schrijft haar eigen boek!

Onze Mentaal Centraal chick Evi Kee heeft een eigen boek! En de titel luidt Koude Zonnestralen. In deze gedichtenbundel lees je meer over Evi haar gevecht met Anorexia, depressie, PTSS, ADD en persoonlijkheidsstoornissen.

Dat Evi een creatief talent is, dat wisten we al. Ze organiseerde samen met Mitzi Langenberg vorig jaar de eerste editie van Mentaal Centraal en is ondertussen alweer druk bezig met de vervolg editie. Stilzitten doet ze niet! De afgelopen jaren schreef ze namelijk al haar gedachten en ervaringen op. Die kwetsbare pareltjes zijn nu samengevoegd in dit bijzondere boek.

Evi worstelt op jonge leeftijd met een eetstoornis en allerlei andere vormen van mentale problematiek. Ze belandt in ziekenhuizen en behandeltrajecten en krijgt heel wat te verduren. Deze strijd legde zij vast in tekst en illustraties. ,,Van diepe dalen tot haar krachtigste momenten.”

Ben je benieuwd naar haar verhaal? Het boek is hier te bestellen. Houd ook deze dame in de gaten! En ook zeker haar bijzondere project Mentaal Centraal

Deel dit via: