Heb jij ook een goed idee?

Vind jouw droombaan door Profession Shuffle

Stel je voor, je bent net klaar met examens, maar je hebt geen flauw idee wat je later wilt worden. Voor dat dilemma is er de Profession Shuffle! Zo kun jij in in een korte tijd van allerlei banen proeven en draag jij ook jouw steentje bij aan de maatschappij! 

De Profession Shuffle is een tof plan waardoor jij in slechts een half jaar tijd allerlei verschillende beroeps categorieën kunt uittesten. Het systeem is simpel: Via een interactieve app swipe je door een aantal maatschappelijk gerelateerde beroepen. Je kiest welke je wel en niet leuk vindt en kunt via de chatfunctie reageren. Zodra je een aantal toffe banen hebt gevonden, maak je een afspraak met het ‘intake bureau’ van STAD. Wij bekijken dan welke banen je tof vindt en waar je allemaal deze periode mag meehelpen.

Zo help je jezelf en ook een beetje een ander! Want deze bedrijven en organisaties zijn dolblij dat jij hen wilt helpen bij allerlei maatschappelijke klussen en evenementen. 

Shuffle en Vind! 

Thema: Maatschappelijke Diensttijd
Resultaat: Pilot voor een app en campagne
Fase: Afgerond