Heb jij ook een goed idee?

Vacature: Projectinitiator Gooi (40 uur)

Aangezien onze organisatie aan het groeien is, komt er nog wel eens een vacature vrij. En dat is goed nieuws voor jou! Ben jij op zoek naar een supertoffe, uitdagende baan waarmee je samen met jongeren het Gooi nog leuker maakt?! Solliciteer dan nu!

Als project initiator bij STAD Gooi ondersteun je jongeren bij het realiseren van hun wildste dromen. Geen idee is te gek! Daarnaast beheer je het online platform van STAD. Een afwisselende en uitdagende baan, waar jij als starter jouw creatieve ei in kwijt kan. Check de volledige vacature en reageer uiterlijk 1 augustus.

Wie zijn wij?
STAD is een snelgroeiend, tikkeltje eigenwijs maar super gemotiveerd jongerenprojectbureau in Leiden, Alkmaar, Bussum en Haarlem. STAD realiseert creatieve en innovatieve projecten gebaseerd op de intrinsieke motivatie van jongeren. De jongeren organiseren het project en jij maakt het met hen waar. De projecten kunnen variëren van het opzetten van een festival tot de organisatie van een kunstroute of talentenshow. Geen idee is te gek. Misschien ken je ons in het Gooi van projecten zoals Boothcamp, Park Zuid of 22:22. 

Project initiator (40 uur)
Voor onze vestiging in het Gooi (met kantoor in Bussum) zijn wij op zoek naar een ondernemende, creatieve geest met kennis van eventmanagement. Wij bieden met ingang van 1 september 2019 een uitdagende functie aan als Projectinitiator. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van vele jongerenprojecten en het beheren van een maatschappelijk platform. Het is een afwisselende en uitdagende baan, waarbij jij in een klein team in staat wordt gesteld culturele, maatschappelijke en ondernemende projecten te realiseren.

Wat ga je doen?
– nieuwe jongerenprojecten realiseren
– begeleiden en coachen van jongeren volgens de STAD methodiek
– beheren van een online jongerenplatform
– jongerencampagnes vormgeven

Profieleisen:
– een ambitieuze starter
– je stopt niet voordat het geregeld is
– commercieel denkend en in staat acquisitie/sponsoring/fondsen aan een project te binden
– je kunt je enthousiasme moeilijk verbergen
– niet volgens de gebaande paden wandelend; soms loop je verkeerd of achterstevoren
– minimaal HBO werk-en denkniveau

Waarom werken bij STAD?
– je belandt in een rijk netwerk in de culturele en maatschappelijke sector
– de mogelijkheid je te ontwikkelen tot projectmanager en mee te groeien met de organisatie
– een aanstekelijke en ondernemende werksfeer
– volop uitdaging en persoonlijke groei
– salaris conform richtlijnen van de CAO Sociaal Werk
– de mogelijkheid om daadwerkelijk iets nieuws op te zetten

Kom jij STAD versterken? Solliciteer nu! Mail je motivatiebrief met je curriculum vitae voor 1 augustus naar bart@stad-haarlem.nl Meer informatie over STAD kan je vinden op www.stad-gooi.nl. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Bart van Duin via 06-42235322.