Check de after movie van 072 Out Loud!

Het was weer een bijzondere taalkundige middag op 30 juni in Spotlight Alkmaar. Daar vond namelijk de tweede editie van 072 Out Loud plaats. Hét spoken word event voor jonge taaltalenten.

En we hebben beeld! Max Koetzier maakte namelijk een hele toffe aftermovie van deze dag vol woorden en taal. Bekijk hem snel!

Tijdens dit evenement creëren jonge taaltalenten uit Alkmaar en omstreken een divers programma vol taal, inspiratie en creativiteit. Verschillende vormen van taalkunst, zoals spoken word, proza, poëzie, rap, comedy en theater krijgen een podium maar er is ook genoeg ruimte voor improvisatie. Met 072 Out Loud beleven jonge taalliefhebbers op een moderne en laagdrempelige manier een creatieve ervaring, waardoor het publiek met veel inspiratie naar huis gaat. Dit om aan te tonen hoe tof taal is!

Featured image by Ilaya Lek
Video by Max Koetzier

Deel dit via: