Atermovie alarm!: Bovenkamer op Kuub

Wat was het tof! 15 juni was het dan ein-de-lijk zover! Bovenkamer werd aan het grote publiek getoond tijdens Kuub Festival.

Bovenkamer is een project van Jennifer Hoogeland en Romy Hes. Zij ontwikkelden een bijzondere expositie over mentale problematiek bij jongeren. Aan de hand van persoonlijke verhalen creëerden zij ‘experience rooms’ waarin het publiek kan ervaren hoe bepaalde mentale worstelingen kunnen voelen.

Daarnaast zorgden de projectgroep van Artiance, Young & Skilled, voor meer creatieve aanvulling op dit project. Zo ontstond er voor het publiek een echte kunstroute rondom dit thema. Naast de ‘bovenkamers’ kon het publiek worden meegevoerd in gedichten, kunstwerken en muziek.

Het was een bijzondere dag, waar veel mensen even stil van werden. Het publiek sprak hun bewondering uit naar alle deelnemers. Wij willen iedereen die heeft meegewerkt aan deze ervaring enorm bedanken! Voor hun moed en inzet. Want dankzij alle persoonlijke verhalen konden we een mooie boodschap overbrengen.

Deel dit via: