HO HO HO, The Answer is no – Ik Ben Van Mij

,,Als je iets niet wilt, dan moet je dat gewoon kunnen zeggen”, vinden Anna en Isa. Helaas is dat nog niet altijd vanzelfsprekend. En daarom ontwikkelden deze creatievelingen twee toffe posters.

Anna en Isa draaiden een dagje mee met de driedaagse maatschappelijke stage bij STAD. Zij hadden net even iets minder tijd dan de andere maatschappelijke stagiaires, maar waren net zo enthousiast. Ook zij mochten discussiëren over seksualiteit, taboes en alles daaromheen.

De opdracht: Bedenk een tof campagne middel voor de ‘seksualiteit-campagne’ van Ik Ben Van Mij. Alles mag en taboe’s mogen doorbroken worden.

Anna en Isa vinden dat helaas sommige jongeren nog te vaak dingen tegen hun wil in doen. Dit om stoer te doen, mee te lopen met leeftijdsgenoten of simpelweg omdat ze geen ‘nee’ durven te zeggen. Daarom maakten zij de onderstaande posters. Om aan te tonen dat ‘nee’ zeggen, helemaal oké is!

Deel dit via: