Sexy of niet? – Ik Ben Van Mij

Kun je eigenlijk wel in jouw bikini op Instagram? En vanaf welke leeftijd is dit verantwoord? Stella en Einy vragen het is zich af. Daarom duiken ze de straten van Alkmaar in om voorbijgangers een aantal kritische vragen te stellen

Stella en Einy zijn bij STAD voor hun maatschappelijke stage. Drie dagen lang bespreken we het onderwerp seksualiteit op ons STAD-kantoor. Al snel komen onderwerpen als naaktfoto’s en sexy foto’s op sociale media voorbij. Want tja, moet een profielfoto op jouw social media kanalen eigenlijk sexy zijn? Of lok je daar wellicht reacties mee uit.

De opdracht: Bedenk een tof campagne middel voor de ‘seksualiteit-campagne’ van Ik Ben Van Mij. Alles mag en taboe’s mogen doorbroken worden. 

En daar gaan Stella en Einy als twee razende reporters op zoek naar de juiste interviewkandidaten. Ze laten voorbijgangers twee foto’s zien en vragen hen wat zij, van een wellicht ietwat pikante foto op Instagram, vinden. Benieuwd naar alle reacties? Check snel de video.

Deel dit via: