Stagiaire: Angélica

Hoi, ik ben Angélica 3e jaars student grafisch vormgeven op het Noorderpoort college in Groningen en ben 19 jaar oud. Ik vind het leuk en om creatief bezig te zijn en werk graag met Illustrator en Photoshop ik ben het liefst bezig met het maken van toffe illustratie’s en het maken van mooie foto’s maken met een camera en vervolgens bewerken op Photoshop.

Ik ben geboren in Spijkenisse in Zuid – Holland. Ik wil binnen dit bedrijf mijzelf beter ontwikkelen en vooral leren hoe je een goed en leuk evenement opricht. Ook wil leren hoe je hierbij mooie posters en logo’s voor deze evenementen moet maken. Verder wil ik beter kunnen werken met een klant en samen met de klant naar een eindproduct werken. Ik wil projecten maken waar ik trots op kan zijn en alles wat ik leer meenemen voor mijn verdere ontwikkeling. 

Ik ben altijd blij mij zul je niet snel boos of chagrijnig zien. Ik probeer altijd het positieve uit dingen te halen ook ben ik vriendelijk en betrouwbaar ik zou nooit zomaar iets doorvertellen wat mij in vertrouwen is gegeven of verteld. Ik probeer altijd een gezellige sfeer te houden onderling ik houd niet van ruzies.

Ik wil meer leren over de programma’s die aangeboden worden door het Adobe pakket en misschien wel een heel nieuw programma leren om goed werk aan te leveren aan de klant daarnaast wil ik leren hoe je een goeie poster maakt en een goed logo hoort te zijn wat zijn de goede elementen uit een logo of naam om te gebruiken voor de herkenbaarheid bij klanten. Los van de vormgevers kant wil ik dus ook leren waar een goed evenement uit bestaat wat heb je hiervoor nodig wat doe je voordat zo’n evenement plaatsvind.

Deel dit via:
Redactie