Heb jij ook een goed idee?

KLETS ABOUT SEKS

Seksuele voorlichting… mega belangrijk, maar helaas een beetje stoffig als je het ons vraagt! Dat je zwanger kan worden van seks, dat weten de meeste jongeren wel. Vaak wordt er tijdens een biologieles alleen aandacht besteed aan de biologische kant van seks, maar waarom wordt er nooit verteld over plezier, verschillende standjes, speeltjes en LHGBTQIA om maar iets te noemen? Seks is leuk en dat is onze boodschap!

Om deze reden hebben wij KLETS ABOUT SEKS bedacht! Lekker kletsen over seks! Een Instagram account met letterlijk alle ins en outs over seks. Spontane kleuren, leuke content, informatie op een positieve en leuke manier. Geen taboes, alles kan en open praten over seks!

KLETS ABOUT SEKS is de vriend of vriendin waar jongeren door geïnspireerd worden, vragen aan kunnen stellen en leuke feitjes over seks kunnen ontdekken. Deze vriend of vriendin houdt rekening met ieders seksuele voorkeur, houdt van alle lichamen in alle verschillende vormen en deelt graag zijn of haar kennis met iedereen die het wil horen, lezen of zien!

KLETS ABOUT SEKS

Het interactieve Instagram account ziet er gelikt uit door de vette stijl van vormgeven, alle content die wordt gedeeld is speciaal voor dit account gecreëerd. Ook kun je iedere dag een nieuwe aflevering van ‘Laat je likken TV’ bekijken via Instagram TV. Jonas, Ika en Richelle bespreken hierin allerlei onderwerpen uit de seks kist!

Succes!

In vier weken tijd heeft het account een mega dikke groei doorgemaakt! In totaal heeft het account 573 actieve volgers, 4100 profielbezoeker, verschillende vette ‘shout outs’ gekregen en zelfs een leuke samenwerking gedaan!

Benieuwd geworden? Snap ik!

Het account is inmiddels afgesloten, maar het zal wel blijven bestaan zodat jongeren hier wel informatie kunnen vinden.

Thema: SEKS!
Resultaat: Instagram account met seksuele voorlichting
Fase: Afgerond