Heb jij ook een goed idee?

Music United: de eindshow was een groot succes

Op 1 december vond Music United: de eindshow plaats. Een jaar lang heeft Music United, een collectief van jonge artiesten en muzikanten uit Alkmaar en omstreken, gerepeteerd in de repetitieruimtes van Music Centre Blue. Nu is het tijd om het geluid van Alkmaar te laten horen aan de stad. 1 december stond de Music United het dak van Podium Victorie te spelen. De show bestond uit een gevarieerde setlist met covers en eigen geschreven nummers. Daarnaast sloten we de avond af met een vette afterparty om de voetjes van de vloer gaan krijgen. De eindshow was een knaller van een show en een mooie afsluiting van de eerste editie.. Op naar een vervolg! Wil je op de hoogte blijven? Volg het initiatief dan op de socials: Instagram & Facebook.

Wil je nou ook een tof project starten zoals Music United: de eindshow? Doe wat inspiratie op of stuur ons een berichtje!


Resultaat: Een druk bezochte eindshow
Fase: Afgrond