Introductie nieuwe stagiair!

Hallo allemaal, mijn naam is Tristan Lerchbaumer. Ik ben 19 jaar oud en kom uit Alkmaar, en ik ben een nieuwe stagiair bij STAD! Ik kijk er naar uit om hier de komende maanden door te brengen en zoveel mogelijk te leren. Ik zou het tof vinden om het bewerken van video’s beter onder de knie te krijgen, daar ben ik nu al mee bezig! Verder lijkt het me ook gaaf om beter te worden in het presenteren en interviewen.

In het Zegje van Alkmaar kan ik dit goed oefenen. Deze week is het onderwerp Valentijnsdag. Dus bereid je alvast maar voor op een leuke video die vrijdag geüpload zal worden! Voor de rest ben ik benieuwd wat er op mij af komt, en sta ik overal voor open.

Vandaag is mijn tweede werkdag en ik vind het tot nu toe super tof. Gister heb ik mij bezig gehouden met het maken van een introductievideo over mijzelf. Deze video is nu te zien op het YouTube kanaal van STAD!

Deel dit via:
Redactie