Jongeren hotspots #1

BobaSense

Bubble tea! Stel zelf je drankje samen en kies uit verschillende smaken thee, siropen en toppings. 

In een aantal plaatsen in Nederland kun je bubble tea kopen en zo ook in Alkmaar! Voor de mensen die bubble tea nog niet kennen (ook wel boba tea genoemd)… het is heerlijk! Het is een verfrissend drankje dat uit Taiwan komt wat uiteraard thee bevat. Vaak is dit groene of zwarte thee.

Bubble Tea wordt geserveerd in een glas of plastic meeneembeker en drink je met een breed rietje, zo komen ook de balletjes naar boven. Het ‘bubbelige’ aan het drankje zijn natuurlijk de balletjes, deze knappen in je mond open en kun je kiezen in een heleboel verschillende smaken. Perfect om straks met het lekkere zomerse weer van te genieten! 

Stap 1: Kies een theesmaak

Stap 2: Kies een siroop smaak 

Stap 3: Kies 2 bubble toppings

Drinken maar!

Waar te vinden?: Achterstraat 54, 1811 LJ Alkmaar

Deel dit via:
Redactie