Play against cancerHeb jij ook een goed idee?

Play against cancer: een voetbaltoernooi voor KiKa

Michiel gunt iedereen een gezonde toekomst. Om deze reden organiseert hij op 11 april het voetbal toernooi Play Against Cancer. Dit allemaal met het doel om een mooi bedrag voor KiKa op te halen.

Het voetbaltoernooi Play Against cancer is voor iedereen en je team mag dus bestaan uit je moeder, beste vriend en buurjongen. Voetbalervaring is nodig, maar natuurlijk zijn we er wel een paar andere eisen. Het is namelijk niet zomaar een voetbaltoernooi. Je kan namelijk niet alleen scoren met de bal, maar ook met de origineelste teamnaam en de beste teamoutfits. Tot slot is het natuurlijk van belang dat je je team laat sponsoren door een tof bedrijf. Op deze manier halen we met ze allen een mooi bedrag op voor Kika én zijn we gezond bezig met zijn allen. Want aan het einde van de dag willen we natuurlijk allemaal een gezonde toekomst.

Wil je een team inschrijven? Klik hier! Meer informatie? Check het Facebookevent!

Helaas is het voetbaltoernooi uitgesteld ivm met het Coronavirus. Hopelijk vinden we in het nieuwe jaar een mooie datum om dit toffe initiatief als nog te realiseren

Wil jij ook een inspirerend project starten. Neem dan contact met ons op of doe eerst wat inspiratie op de projectpagina van STAD Alkmaar.


Fase: Conceptfase