Heb jij ook een goed idee?

Zoom in your Food

Door het coronavirus leven we momenteel in gekke tijden. We moeten binnen blijven en de structuur in onze dag is volledig weg. Best lastig! Om is ons heen merkte STAD dat jongeren zich begonnen te vervelen en dat de mentale gezondheid achteruit ging. Niet zo best en daarom bedacht STAD Alkmaar een oplossing, namelijk Zoom in your Food

Zoom in your Food zijn gezonden kooklessen die gegeven worden door een professionele kok via videochatprogramma Zoom . Zoom in your Food staat volledig in het teken van gezond en budgetproof koken. Want wie gezond eet, krijgt meer energie en voelt zich mentaal ook gelijk een stuk beter.

De kooklessen zijn van te voren opgenomen met een professionele kok en videograaf. Vervolgens worden de kooklessen uitgezonden tijdens een live Zoomsessie, waardoor je met al je vrienden tegelijk kan koken. Naast dat we jongeren helpen met dit project willen we ook andere doelgroepen ondersteunen. Zo stimuleren we de jongeren om voor twee te koken en zo je gerecht te delen met een ouder of kwetsbaar iemand, en we promoten de lokale voedselketens onder het nom; suport your locals.

Check het eindresultaat hier en kook gezellig met ons mee!

Start samen met ons ook een tof project. Doe wat inspiratie op of stuur ons een berichtje!

Thema: Corona
Resultaat: Vier druk bezochte online kooklessen
Fase: Afgerond