Heb jij ook een goed idee?

Online theater: Goed genoeg

Kelly Wokke (23), theatermaakster en schrijver, was er helemaal klaar voor. Naar maandenlang schrijven, uitproberen, schrappen en herschrijven was het zover; haar solovoorstelling Goed genoeg was klaar voor de bühne. Toen kwam Corona om de hoek kijken en sloten de theaters hun deuren. Toch ging kelly niet bij de pakken neerzitten. ‘Als ik op geen podium kan spelen, dan creëer ik toch gewoon een podium?’.  Ze ging online theater maken op Instagram

Op haar Instagram speelt Kelly elke week een stukje online theater uit haar voorstelling om publiek, theaters, festivals en andere podia een voorproefje te geven. Onder het mom ‘dat smaakt naar meer’ hopen we dat Kelly snel weer haar kunsten op een fysiek podium kan laten zien voor volle zalen. 

Actueel
De solovoorstelling gaat over de angststoornis waar Kelly mee dealt. De zwarte handschoen verbeeld haar angst en hoe het haar in haar dagelijkse leven aangrijpt. In bizarre tijden als deze waar weinig structuur is, geen einde in zicht is en waar weinig contact is met anderen; spelen angsten sneller een hoofdrol het leven van jongeren. De voorstelling laat zien dat je niet de enige bent. Soms pijnlijk herkenbaar, maar vooral geruststelling. Je bent niet alleen en vooral goed genoeg. 
Benieuwd naar Goed genoeg? Check dan de Instagram. Hopelijk tot snel!

PS. Wil jij nu ook in tijden van Covid iets tof organiseren? Klik dan hier om ons een berichtje sturen. Of doe wat inspiratie op op onze projectpagina.


Resultaat: Een Instagram vol theater
Fase: Afgerond