Cindy voorstellen!

Wie is de nieuwe stagiaire bij STAD Alkmaar?

Hallo allemaal! Ik zal mij even voorstellen: Ik ben Cindy Dekker , 18 jaar en woon in een klein dorpje genaamd ‘’Ursem’’. Hier woon ik op een boerderij, met veel groen om me heen. Samen met mijn ouders, broertje, zus en huisdieren Gerrit (kat) en Banjer (hond).  

Mijn vrijetijd spendeer ik graag met vriendinnen. Shoppen, terrasjes pakken en uitgaan. Als ik naar een feestje ga kom ik vaak op de Nederlandse muziek af, daarop kan ik helemaal los gaan.

Ook trap ik in het weekend graag een balletje op het voetbalveld. We zijn meestal de eerste van onder en slaan de derde helft nooit over.  Verder bak ik graag taarten en koekjes en vind ik opeten ook geen probleem.  

Mijn ouders runnen samen een pioenrozen bedrijf, waarbij ik in het hoogseizoen veel help.  Het hoogseizoen is in de zomer en altijd erg druk. Naast het werken bij mijn ouders, organiseer ik kinderfeestje bij Tante Suus. Ieder feestje is weer anders en dat maakt het werk naar mijn mening zo leuk.

Er worden bijvoorbeeld beautyfeestje, frozenfeestje, slijmfeestjes maar ook expeditie Robinson of huttenbouwfeestjes gegeven. Doordat ik het werken bij Tante Suus zo leuk vond/vind ben ik er achter gekomen dat ik daar meer vanaf wilde weten. En Na een jaar de verkeerde opleiding te hebben gevolgd en veel heb lopen nadenken over wat ik wilde.  ben ik dit jaar begonnen aan de opleiding Entertainment & Events op het Nova College. Dit bevalt me erg goed en mocht voor dit jaar opzoek gaan naar een te gekke stage.

Toen ben ik terecht gekomen bij STAD Alkmaar. Een jong en creatief bedrijf dat mij veel ruimte bied, om mijn eigen passie verder te ontwikkelen. Ik vind het erg leuk om dingen te bedenken en vervolgens echt te organiseren. Ik weet zeker dat ik bij stad nog veel kan leren!

Deel dit via:
Redactie