quarantaineHeb jij ook een goed idee?

Quarantaine interviewreeks: Jongeren in quarantaine

Tijdens de eerste corona golf kwamen we allemaal thuis te zitten. Ook de jongeren moesten gaan bedenken hoe ze de quarantaine gingen invullen. Het is toch best een ding wanneer je van een sociaal, bruisend leven opeens aan huis gebonden bent. STADer Tristan was benieuwd hoe jongeren in Alkmaar de eerste quarantaine doorbrachten en belde ze op voor een interview. Tristan vroeg ze het hemd van het lijf en daar kwamen toffe inkijkjes van. Benieuwd? Lees Tristan zijn serie over jongeren in quarantaine hieronder:

Jongeren in ..#1

Jongeren in .. #2

Jongeren in .. #3

Jongeren in .. #4

Jongeren in .. #5

Jongeren in .. #6

Jongeren in ..#7

Jongeren in .. #8

Jongeren in .. #9

Ook iets tofs doen in tijden van covid-19? Neem contact met ons op!