Heb jij ook een goed idee?

Culture Store

De jonge creatieve artiesten uit Alkmaar smachten naar nieuwe mogelijkheden om zichzelf te laten zien. Wij van STAD Alkmaar geven deze artiesten daarom de kans om op verschillende locaties in de stad op te treden. In dit geval in de winkeletalages van winkelstraat ‘De Laat’ in Alkmaar. Vier verschillende locaties, vier artiesten. Voor elke locatie wordt een losse video gemaakt in samenwerking met de desbetreffende winkel. Één overkoepelende video, waarin de artiesten met verschillende achtergronden samen komen. Dit allemaal op een geheel corona veilige manier. Winkeliers en creatieven die zich samen inzetten voor meer cultuur in de stad. 

Op een cultureel toffe manier een gevoel van samenhorigheid overbrengen. Dat is waar deze campagne en video voor staat. Jongeren de kans geven om zichzelf te laten zien en de winkeliers de kans geven om hun merk te laten zien. Bekijk hieronder de gehele video.

De artiesten te zien in de video zijn: Ilse Ligthart, Dean Presley, This is Rebel en Sandra Pauelsen.

Participerende winkeliers: Vintageno5, Charlie & Sons, Luttik en NJOY.