Heb jij ook een goed idee?

Atelier Live Sessie

De cultuursector zit al maanden op slot. Muzikanten hebben geen ruimte om te spelen of een kans om zichzelf te laten zien. Jonah en Gido uit Alkmaar zijn daarom de Youtube serie het ‘Atelier (Live Sessies)’ gestart. Geïnspireerd op de youtube serie ‘Tiny Desk’ willen zij bekende en onbekende artiesten uit Alkmaar en omstreken de kans geven om op te treden in het Atelier.

Het kantoor van STAD Alkmaar bevind zich in een Atelier. Volgens Jonah en Gido de ideale locatie voor een nieuwe Youtube serie. Zij zetten een samenwerking op met poppodium Victorie, die ze hielp bij het voorbereiden van de opnames.

Het Atelier is een platform waarin wij muzikaal talent in het zonnetje zetten. Onze live sessies hebben altijd dezelfde achtergrond en vinden plaats midden in het centrum van Alkmaar. De kunstzinnige achtergrond is geïnspireerd door een atelier (vandaar ook de naam Het Atelier). 

De artiesten die tot nu toe langs zijn geweest zijn: Lucas, Minka, Close to Fire, Olaf, Ilse Ligthart en Luxeflex. Het Youtube kanaal staat sinds mei online en is hier te bekijken!

Bekijk hieronder één van de sessies met Lucas.

Ook een tof project starten? Stuur ons dan een berichtje of doe wat inspiratie op!

Fase: voorbereidingsfase