Heb jij ook een goed idee?

Young Art Night

Op donderdag 24 juni is de eerste editie van ‘Young Art Night in het centrum van Alkmaar. De jonge creatievelingen van Alkmaar zitten al maanden thuis. Ze kunnen nergens naartoe om hun creativiteit aan andere te laten zien. De poppodia, buurtcentra, oefenruimtes en theaters zijn maanden gesloten geweest en ook nu is daar voor hen nog geen ruimte om zich te laten zien. Daar moest verandering in komen.

STAD Alkmaar organiseert daarom in samenwerking met verschillende winkeliers de eerste editie van ‘Young Art Night’. Op de koopavond van donderdag 24 juni zal de binnenstad van Alkmaar tussen 18.00 en 20.00 uur veranderen in een mini festival. Op 5 verschillende plekken zullen talentvolle muzikanten, kunstenaars en dansers kleine, maar speciale optredens geven. Gezamenlijk de binnenstad kleur geven en laten zien dat Alkmaar op Cultureel vlak springlevend is. Bekijk hieronder waar je donderdag moet zijn.

Programma
Benieuwd waar de verschillende optredens te bewonderen zijn. Hieronder staan alle talenten en locaties voor je op een rijtje.

Donderdag 24 juni, 18:00-21:00 uur.

Perry Sport, Laat 120, Alkmaar
Jikke & Sofia

Hatshoe, Laat 119, Alkmaar
Amber Alora

Twentyonewood, Ritsevoort 7, Alkmaar
Dean Presley

Locatie, Adres, Alkmaar
Gido Dirkmaat

Locatie, Adres, Alkmaar
Fiene & Britt

Meet onze talenten!
Benieuwd welke jongeren er allemaal meedoen en wat zij voor toffe optredens gaan geven of vette creaties zij gaan maken. Check it out!

Jikke

Sofia

Amber Aloraa

Dean Presley

Gido Dirkmaat

Fiene

Britt

Maureen Koolhof