Heb jij ook een goed idee?

skate toernooi Oudorp

Liefhebbers van skaten en een grote groep toeschouwers genoten op vrijdag 2 juli van een gloednieuw skate toernooi in Oudorp.

Sem Eliens, Kimberley Yeh en Ayzea Post hoorde via via dat Stichting STRAAT bezig is met het bouwen van een nieuw indoor skate park. Het leek hen ontzettend tof om hier een steentje aan bij te dragen. Daarnaast hoorde zij dat er op hun favoriete skate park Oudorp nog nooit een skate wedstrijd was georganiseerd. Daarom staken zij samen met STAD Alkmaar de handen ineen en organiseerde zij het allereerste skate toernooi op Oudorp, met als doel geld inzamelen voor de nieuwe skatebaan van Stichting STRAAT!

Gezamenlijk regelden zij een professionele jury bestaande uit verschillende pro skaters en een aantal bekende lokale skaters. De posters werden gedrukt en verspreid en er werd een toffe presentator geregeld. En om het allemaal af te toppen sponsorde Skatestore.nl zes vette prijzen.

De skate wedstrijd werd ingedeeld in beginners en gevorderden. Dit zodat de wedstrijd voor iedereen even toegankelijk was. De inschrijfkosten waren 3 euro per persoon, en in totaal waren er meer dan 80 deelnemers. Het totale bedrag van meer dan 400 euro is in zijn geheel overgemaakt naar Stichting STRAAT. Bekijk hieronder de aftermovie met het eindresultaat.

Over Stichting STRAAT!

Davy Akkerman is twee jaar geleden Stichting STRAAT gestart en is nu al even bezig om de indoor skatebaan in Alkmaar mogelijk te maken. Hij is een go fund campagne gestart, waar de teller ondertussen op 4.000 euro staat. Om de indoor skatebaan daadwerkelijk te kunnen bouwen is 30.000 euro nodig. Wil je mee helpen klik dan HIER.

Ook een tof project starten? Stuur ons dan een berichtje of doe wat inspiratie op!

Resultaat: 86 jongeren hebben meegedaan en er is meer dan 400,- gedoneerd!
Fase: Afgerond