Heb jij ook een goed idee?

Zondeval Live

Voor meer informatie en om je aan te melden ga naar www.zondeval.nl.

De muziekscene in Alkmaar is de laatste jaren sterk achteruitgegaan. Er heerst geen gemeenschappelijke samenhang tussen jonge muzikanten. Dat is zonde, want een goede muziekscene is ontzettend waardevol voor de stad en haar inwoners. Timo Ranzijn (Zondeval) start daarom samen met Stichting STAD het initiatief Zondeval Live. Een traject waarin zes opkomende bands en/of artiesten uit de omgeving Alkmaar gedurende zes maanden de kans krijgen iedere maand op te treden op een andere locatie. Naast de optredens krijgen zij iedere maand een workshop van een professional uit de muziekindustrie en kunnen zij maandelijks gratis gebruik maken van een oefenruimte. Verder krijgen de bands toegang tot verschillende Netwerkavonden. Zowel de workshops als de netwerkavonden zullen toegankelijk zijn voor iedereen die geïnteresseerd is. Dit traject is bedacht om talentvolle jonge muzikanten de kans te geven zichzelf te ontwikkelen en om de muziekscene in Alkmaar opnieuw op te laten bloeien.

Vanaf oktober start de campagne en selectie voor nieuwe bands. En vanaf januari zal het project officieel van start gaan.

Ook een tof project starten? Stuur ons dan een berichtje of doe wat inspiratie op!

Fase: voorbereidingsfase