Heb jij ook een goed idee?

Vibrations

Het nachtleven van Alkmaar is de afgelopen jaren steeds meer éénzijdiger geworden. De nadruk ligt voornamelijk op populaire muziek in kroegen. Dit is jammer, aangezien een veelzijdigheid aan verschillende muzikale evenementen juist ontzettend goed is voor een stad. Het nachtleven zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Dat is precies waar Simba, Jelle en Malou mee aan de slag zijn gegaan.

Na nu een aantal jaar op hun kamer aan het draaien te zijn wilde zij de volgende stap nemen en een eigen feest organiseren. Een feest gericht op house muziek, waarmee zij zij de nachtcultuur van Alkmaar nieuw leven in willen blazen en ruimte bieden aan nieuwe initiatieven en doelgroepen.

Door de huidige corona maatregelen is het al een aantal jaar niet mogelijk om een feestje te organiseren. Toch zijn zij aan de slag gegaan met het bedenken van de uitstraling, de muzikale invulling en de vormgeving van het feest. Zo kwamen zij op het idee om ter promotie van het feestje een livestream op te nemen. Dit is de eerste stap richting het organiseren van de eerste editie van ‘Vibrations’. Bekijk hieronder de beelden van de livestream en de eerste promo van het feest.

Zodra de regels het toelaten zal de eerste editie van ‘Vibrations’ plaatsvinden bij Hal25.

Resultaat: Een livestream gericht op jonge nachtvlinders ter promotie van het aankomende house feestje!
Fase: gerealiseerd

Ook een tof project starten? Stuur ons dan een berichtje of doe wat inspiratie op!