Heb jij ook een goed idee?

De Grote STAD Kerstborrel

Wij, Bibi, Shania en Mijke vonden het heel vet om te zien dat er zoveel verschillende projecten bij stad worden uitgevoerd. Het leek ons wel een goed idee om al deze verschillende projecten aan elkaar te koppelen. Bij al deze projecten horen ook allemaal verschillende jongeren. Ons leek het gaaf om al deze STAD jongeren samen te brengen en daarom uit te nodigen voor De Grote STAD Kerstborrel.

Vrijdag 23 december was De Grote STAD kerstborrel in ons kantoor in Alkmaar. Een borrel waar alle STAD jongeren naar toe konden komen. Hieronder vallen oud stagiaires, jongeren waar we afgelopen jaar samen projecten mee hebben gedaan en natuurlijk de fantastische huidige stagiaires.

Op deze borrel ging het vooral om gezelligheid, nieuwe mensen ontmoeten en een hoop lol hebben om het STAD-jaar goed af te sluiten. Het hele kantoor werd omgebouwd tot een feestlocatie. Er werd gesjoeld, gebeerpongd en mega Jenga gespeeld. Ook waren er genoeg hapjes en drankjes. Er waren ook twee toffe DJ’s aanwezig waardoor niemand meer stil kon staan. De vette led verlichting maakte de dansvloer helemaal af. Ons doel met de STAD kerstborrel was zeker geslaagd!

We hebben 2022 goed afgesloten zodat jongeren in 2023 goed starten met nieuwe connecties en een groter netwerk, zodat zij nog vettere en grotere projecten kunnen organiseren.

Resultaat: Een hele coole borrel voor meer dan 50 projectjongeren en stagiaires.
Fase: Gerealiseerd

Ook een tof project starten? Stuur ons dan een berichtje of doe wat inspiratie op!