Heb jij ook een goed idee?

SHAYO

Pelle en Thom leek het ontzettend vet om een nieuw feest op te zetten wat geheel in het teken staat van Amapiano. Amapiano is een muziekstijl die zo’n vijf tot tien jaar geleden is voortgevloeid uit andere Zuid-Afrikaanse housegenres. In hun ogen de nieuwe sound van de zomer en de nieuwe opkomende sound van dit moment. Pelle is zelf al dj en draait regelmatig op feestjes in Amsterdam en Thom heeft veel ambities op het gebied van evenementen organiseren. Zij vonden het ontzettend jammer dat veel van hun vrienden uit Alkmaar naar Amsterdam gaan om daar naar een vet feest te kunnen. Precies om deze reden kwamen zij bij STAD Alkmaar om te kijken wat de mogelijkheden waren om zelf een feest te organiseren. Via STAD kwamen zij terecht bij Podium Victorie. Na een aantal goede gesprekken met nacht programmeur Robert-Jan hadden zij hem overtuigd! Het eerste feest kon georganiseerd worden. Onder de noemer SHAYO zijn de jongens vervolgens hard aan de slag gegaan.

Ze schreven een promotieplan, boekten de dj’s uit hun eigen netwerk en zette een promo groep op! De eerste datum werd gepland op 10 maart! Binnen drie weken na de bekendmaking was de eerste editie uitverkocht. Een groot succes. Op het moment wordt er hard gewerkt aan het decor. Pelle en Thom willen een zo vet mogelijke ervaring bieden aan hun bezoekers en willen hiervoor een soort boiler room effect creëren. Binnenkort meer info over de editie zelf. Meer info kan je nu alvast vinden op hun instagram account.

Resultaat: Een feest geheel gericht op amapiano
Fase: Uitvoerende fase