Heb jij ook een goed idee?

Zondeval Live seizoen 2

Een splinternieuw seizoen van Zondeval. Afgelopen jaar startte Timo Ranzijn met een beetje hulp van STAD het initiatief Zondeval live. Een traject waarin zes opkomende bands en/of artiesten uit de omgeving Alkmaar gedurende zes maanden de kans krijgen iedere maand op te treden op een andere locatie. Naast de optredens krijgen zij iedere maand een workshop van een professional uit de muziekindustrie en kunnen zij maandelijks gratis gebruik maken van een oefenruimte. Tot slot wordt er een grootse afsluitende eindshow georganiseerd bij Podium Victorie.

Na een ontzettend succesvol jaar waarin Timo niet alleen Zondeval Live opzette, maar ook een jammsessie, een aantal muzikale kampvuur avonden en een heus festival. Was het vanaf begin oktober tijd voor een nieuw seizoen van Zondeval live. Vanaf het begin van de zomer stroomde de eerste aanmeldingen alweer binnen.

De deelnemende acts die dit seizoen een half jaar lang door heel Alkmaar spelen zijn:

Mödi Vierkoppige alternatieve rock & synths uit Amsterdam, Alkmaar.
Fleebag, Indiepop band
Percy Graveland, alternatieve rockband
The Zanders, Indiepopband uit Alkmaar
Fonky, pop band
Emiel Franciscus, Singer songwriter
Lucas Nicholas, Singer songwriter
Outlaw Queen, Altrock / Indierockband
Lorem Ipsum, Alternatieve indie band

Naast het aantal speelplekken dat verder is uitgebreid is ook het deelnemersveld breder geworden. Door dit groter te maken bied Timo met zijn Zondeval aan nog meer talenten de mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Bekijk hier een aantal vette sfeer foto’s van de optredens.

Het zondeval traject ging dit jaar wederom langs 6 verschillende locaties in Alkmaar en dit jaar helemaal nieuw bezochten de bands ook café Stiels in Haarlem.

Het traject van Timo neemt langzaam aan een steeds grotere rol binnen het muzikale landschap van Alkmaar. Precies om die reden besloot Timo om op organisatorisch niveau ook een volgende stap te maken. Hij startte zijn eigen stichting. Sinds 2023 bestaat stichting Zondeval. Dit zodat hij los van STAD zijn eigen aanvragen kan doen en zelf als stichting verder kan groeien. Een ontzettend mooie en waardevolle stap voor Timo.

Het seizoen eindigde opnieuw met een grote en uitverkochte show bij Podium Victorie.

Resultaat: Een volgende grote stap in de ontwikkeling van Zondeval Live.

Fase: Gerealiseerd
Ook een tof project starten? Stuur ons dan een berichtje of doe wat inspiratie op!