STADdragers

STADdragers

STADdragers, het project tijdens Stadmakers waar jij zelf een STAD shirt ontwerpt en deze showt tijdens de modeshow. In Haarlem vinden jaarlijks veel verschillende projecten en evenementen plaats. Deze worden mede door jongeren georganiseerd die wij als STAD begeleiden. Wij willen jongeren inspireren om zelf ook een vet project op te zetten door STAD te promoten tijdens STADdragers. Wij denken namelijk dat Haarlem nog meer leuke projecten kan gebruiken die door en voor jongeren is georganiseerd. 

Wij zullen bij Stadmakers op 24 juni een leuk plekje inrichten bij het Skatepark. Hier kunnen jongeren hun eigen t-shirt ontwerpen met het STAD logo erop, om daarna dit tijdens een modeshow te showen. Hierbij mag je je gang gaan, niks is te gek! Dit versier moment gebruiken wij ook om het gesprek aan te gaan met de jongeren over de projecten en evenementen die in Haarlem plaatsvinden. STAD speelt hier een belangrijke rol en dit willen wij hen graag meegeven om hen te inspireren misschien zelf ook een project uit te voeren.
Als de shirts zijn gemaakt kan er een modeshow gelopen worden. In het pashokje vinden de bezoekers nog andere kledingstukken om de mooiste outfit van Haarlem te creëren. Een fotograaf zal dit vastleggen als leuke herinnering. Daarnaast zullen wij zelf als jury de outfits beoordelen en de winnaar blij maken met een origineel STAD vissershoedje. 

Het zal een leuke dag worden waarbij er veel mensen meer kennis opdoen over wat wij doen als STAD. We zien jullie graag stralen tijdens onze mooie STAD modeshow!

Deel dit via:
lotte