STADHUIS

STAD bestaat inmiddels alweer bijna 16 jaar. In die tijd is onze promotie veel veranderd. Wat begon met krantenartikelen werden Hyves berichten, MySpace, Facebook, Twitter, Instagram en TikTok berichten. Er is veel veranderd dus, maar STAD doet nog steeds waar ze goed in is; samen met jongeren projecten fixen!

Tijdens dit Slimpact thema ‘STAD op de kaart’ gaan de stagiaires opzoek naar frisse promotie manieren om STAD op de kaart te zetten. Lekker gek, lekker out-of-the box! De stagiaires van STAD Leiden hebben daarom onderzoek gedaan naar guerilla marketing en zijn hieruit op het idee gekomen om een levensgroot STADhuis te bouwen.

Dit STADhuis gaat een aantal dagen op pad door Leiden waar jongeren op verschillende plekken in de stad hun ideeen om Leiden leuker te maken op het huis kunnen schrijven.

Het doel? STAD letterlijk op de kaart zetten en jongeren stimuleren hun ideeen werkelijkheid te laten worden!

Deel dit via:
anouk