COLORS OF HOPE

Een zonnige herfstdag in Haarlem, waar creativiteit en een gezellige sfeer samenkomen. Vandaag is geen gewone dag, vandaag is een dag vol creativiteit en beweging. Welkom bij COLORS OF HOPE!

COLORS OF HOPE is een gezellige dag waar creativiteit wordt gestimuleerd door middel van graffiti en skateboarden. COLORS OF HOPE richt zich op mensen die asiel hebben aangevraagd in Nederland. Door jonge asielzoekers de kans te bieden om graffiti te spuiten en te (leren) skateboarden, kunnen zij deze middag ontspannen en eventuele afleiding hebben van hun huidige situatie in een AZC. Door een thema aan de graffiti workshop te verbinden, biedt dit een kans om met elkaar in gesprek te gaan, verhalen te delen en eventueel nieuwe contacten aan te gaan.

Bij het indoor Skatepark Haarlem komen mensen samen om de COLORS OF HOPE graffiti workshop en skateboardles te volgen die gegeven worden door professionals. Deze workshop gaat ervoor zorgen dat de asielzoekers zich creatief kunnen uiten en actief bezig zijn met sport. De graffiti workshop zal buiten plaatsvinden, de kunstwerken worden op doeken gespoten, als deze aan het drogen zijn wordt er binnen skateboardles gegeven. Aan het einde kunnen de doeken meegenomen worden door de deelnemers. Hiermee kunnen zij eventueel hun kamers in het AZC of andere woonlocatie opfleuren.

COLORS OF HOPE wordt een leuke dag waar verschillende mensen bij elkaar komen, creatief en sportief bezig zijn. Het zal plaatsvinden op 09-10-2023 bij het Skatepark in Haarlem. Samen gaan we de verbinding aan!

Deel dit via:
lotte