De Parallel masterclasses. Altijd al interesse gehad in het organiseren van een evenement?Heb jij ook een goed idee?

De Parallel masterclasses

Ben je altijd al gefascineerd geweest door het organiseren van evenementen? Wil je meer leren over de dynamische wereld van evenementenproductie, technische aspecten, het boeken van artiesten en effectieve marketingstrategieën? Dan zijn onze lezingen en workshops precies wat je zoekt!

Op 11 mei staat er weer een editie van De Parallel op de planning! Maar Bram wilde ook wat betekenen voor jongeren die graag in de evenementenindustrie willen werken, een wereld waar je als buitenstaander lastig in terecht komt. Als organisatie achter De Parallel streven ze ernaar om onze passie voor evenementen te delen en anderen te inspireren. Ze geloven in het delen van kennis en ervaringen om de branche als geheel te versterken. Bovendien hoopt de organisatie nieuwe talenten te ontdekken die ons kunnen helpen bij het uitbreiden van onze eigen evenementen. Wie weet, misschien speel jij wel een rol bij ons festival op 11 mei!

Vanuit de organisatie van het techno-evenement De Parallel presenteert Bram daarom drie boeiende lezingavonden, elk met gerenommeerde sprekers uit de evenementenindustrie. Tijdens deze avonden delen zij hun expertise, ervaringen en inzichten over verschillende facetten van het organiseren van evenementen. Kom langs, stel vragen en ontdek de geheimen achter succesvolle evenementen!

Datum en Sprekers:

  • 3 april: Stijn en Fabian – Eigenaren van Nooduitgang Events
  • 9 april: Yoram – Head of Business Events bij Thuishaven
  • 17 april: Micha – Programmeur van Verknipt en BASIS

Tijd: 20:00 – 22:00

Gratis Toegang! Meld je wel even aan via de Instagram van De Parallel of STAD.