Heb jij ook een goed idee?

STAD PITCH NIGHT

Maak jouw droomproject waar tijdens de STAD Pitch Night!

Heb jij altijd al een expositie, bandjesavond, skatewedstrijd of festival willen opzetten? Meld je dan snel aan voor de Pitch Night.

Heb jij het meest briljante idee voor een nieuw evenement in Alkmaar? Wil jij nog in 2024 een mega vet project organiseren? Dan krijg je nu de kans om jouw idee te realiseren en de ruimte in te lanceren! Een enorm aantal ideeën zijn je al voorgegaan, zoals een indoor/outdoor skate-evenement, een boksgala, een kunstmarkt, een foto-expositie, poëzieavonden, een studenten welzijnsinitiatief of zelfs een recycle rave. Dus, wat heb jij in petto? STAD Alkmaar organiseert op woensdag 27 juni de mogelijkheid om voor jouw project tot wel €5000,- te winnen. Het wordt een spectaculaire avond vol creativiteit, innovatie en samenzijn!

AANMELDEN
Wil je meedoen? -> Schrijf je in via deze link.

Richtlijnen voor aanmelding:

  • Jij bent tussen de 16 en 25 jaar oud
  • Jij bent woonachtig in/om Alkmaar
  • Jouw project vindt nog in 2024 plaats
  • Jouw project heeft raakvlakken met cultuur

HOE WERKT HET?

  • Inschrijving en Brainstormsessie: Schrijf je in en neem deel aan een brainstormsessie op het kantoor van STAD Alkmaar. Hier worden jouw plannen grondig doorgesproken en krijg je waardevolle tips om jouw pitch een knaller te maken.
  • Pitchvoorbereiding: Samen werken we aan jouw pitch om op de avond zelf vol overtuiging jouw plan te presenteren.
  • Pitchavond: Deze avond presenteren de deelnemers hun ideeën bij Theater de Drukkerij voor een live publiek en een deskundige jury.

Datum: Woensdag 26 juni
Locatie: Theater de Drukkerij, Alkmaar

Heb je nog vragen of twijfel je om mee te doen? Schroom niet om een mailtje te sturen naar nanne@stad-alkmaar.com, een DM te sturen op de socials of een appje naar 06-23799160. Tot snel!

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Alkmaar.