Heb jij ook een goed idee?

Krappe Sokken EP release

Op 5 juli 2024 vond een onvergetelijke avond plaats bij Stadsfabriek Alkmaar: de release party van Krappe Sokken en hun debuut EP ‘Saturday Spice’. Krappe Sokken is de zeskoppige, energieke indie band uit Alkmaar. Hun is een mix van sfeervolle nummers en aanstekelijke feel-good vibes om iedereen aan het dansen te krijgen. 

De Alkmaarse muziekscene is heel hecht. En alle artiesten supporten elkaar zoveel mogelijk. Daarom wilde Krappe Sokken niet alleen zichzelf op de kaart zetten, maar hun platform ook delen met andere jongeren. Het programma van de avond was een gevarieerde mix van live muziek, een DJ en exposities van lokale kunstenaars. We begonnen de avond met een energieke set van Diversion, gevolgd door de opzwepende beats van DJ Hatseflats. Naast de muzikale optredens waren er exposities van getalenteerde kunstenaars zoals Wies Zijlema, Rune Wander, Lisa Bays en Sophie Boesten, die allen hun werk tentoonstelden en een extra dimensie aan de avond toevoegden. 

Vanaf het begin wisten ze dat ze een locatie nodig hadden die perfect aansloot bij de sfeer en het karakter van Krappe Sokken. Daarom viel de keuze op Stadsfabriek Alkmaar, een plek waar cultuur, techniek, arbeid, zorg en duurzaamheid samenkomen. Deze unieke locatie, net buiten de stad met een kunstzinnige uitstraling, bood precies de juiste ambiance voor de release party. Uiteindelijk was het een onwijs groot feest met 120 bezoekers die samen met Krappe Sokken de nieuwe EP vierden. Het was een avond vol muzikale blijdschap, dans en verbinding, precies zoals ze het hadden voorgesteld.


Resultaat: Een succesvolle EP release bij de Stadsfabriek
Fase: Uitgevoerd