DE LEUKSTE FEESTJES: SEPTEMBER - STAD Alkmaar
230
post-template-default,single,single-post,postid-230,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

DE LEUKSTE FEESTJES: SEPTEMBER

Hier is die dan, de september event agenda! In deze agenda vind je de tofste evenementen, leukste festivals, heerlijkste hapjes/drankjes oftewel de leukste feestjes. Natuurlijk wil je de leukste niet missen en daarom hebben wij eens gekeken wat er allemaal te doen is in de maand september.

 

Mentaal Centraal – Stadstrand de Kade

Zondag 16 september organiseren de Alkmaarse Mitzi en Evi Mentaal Centraal op Stadsstrand de Kade. Dit evenement staat in het teken van de mentale gezondheid en is voortgekomen uit de eigen ervaringen van de twee organisatoren. Er komen toffe artiesten en leuke workshops! BE THERE!

 

Image By, STAD ALKMAAR

.

Waagplein

In het hartje van Alkmaar bevindt zich het Waagplein. Aan het Waagplein bevinden zich diverse kroegen/cafe’s zoals Bubbels, Café de Zaak, ‘T Hartje en nog veel meer. Ieder weekend is het weer een feest! Kortom een hartstikke leuke plek om met je vrienden en vriendinnen een avondje te stappen.

  • ‘T hartje:

– LANDBOUWDAG, 26 september

-ELVIS NIGHT, 30 september

  • Café de Zaak:
  • Berries: hou de SITE in de gaten
  • Jong Belegen: hou de SITE in de gaten

Image By, WAAGPLEIN

.

Plattenstenenbrug

In het centrum van de stad staat de bekende Plattenstenenbrug. De brug staat bekend om de leuke kroegen die zich daar bevinden. Er zijn restaurants en cafe’s/kroegen te vinden die voor iedereen leuk zijn. Kortom een leuke uitgaansplek om is een keer te komen met je vrienden en vriendinnen.

  • De Stapper: hou de SITE in de gaten
  • De Koning: hou de SITE in de gaten
  • Café de Amstel: hou de SITE in de gaten
  • ’t Kantoor: houd de SITE in de gaten

Image By, ALKMAAR CENTRAAL

.

Rock and Roll- party – Het Vlijthof

Op vrijdag 14 september van 20:30 tot 23:30 uur kan je lekker swingen op muziek uit de fifties en sixties in activiteitencentrum Het Vlijthof. De muziek wordt gedraaid door DJ Tinus Techniek. Goed nieuws: na deze eerste editie wordt de Rock and Roll-Party elke 2e vrijdag van de maand georganiseerd!

Image By, DEPOSITPHOTOS

.

Rooftopparty – Podium Victorie

Na 2 indoor edities gaan we het dak op! De mooiste rooftop van Alkmaar is op 15 september het decor van een heerlijk feestje. Van 19.00 tot middernacht met Michel, Chris Stussy en een nieuw gezicht; Jelle Vriend! Misschien hebben we nog wel meer voor je in petto, maar dat hoor je nog wel.

Image By, PODIUM VICTORIE

.

Piña – Podium Victorie

Vrijdag 21 september komt PIÑA terug naar Victorie! Een feest met de heetste latin muziek, tropische sfeer en vooral veel gezelligheid! Tijdens deze avond dansen we op de lekkerste reggaeton, latin hits gemengd met merengue, bachata, dembow, salsa, dancehall en meer caliente klanken. Kom je ook dansen?

Image By, PODIUM VICTORIE

.

ENZ! – Mojo’s

vrijdag 28 september van 23:00 – 03:00. Dit is me een feest! Met de vele ‘Oh ja die!’ momentjes. Je tapt wat met je voet, je heupen beginnen automatisch te bewegen en zonder dat je het in de gaten hebt sta je ineens te dansen en mee te zingen! Dus heb jij zin in een feest? Zet deze dan zeker in je agenda!

Image By, MOJO’S

.

SANCHES – Mojo’s

29 sep om 23:00 – 03:00 is het weer feest bij Mojo’s. De flamboyante en veelzijdige SANCHES komt naar Mojo’s om er met zijn muziek een onvergetelijke avond van te maken! Dus heb je zin in een lekker feestje, kom dan ook naar Mojo’s!

Image By, MOJO’S 

.

Discoteca – Incredible 80s

De nieuwe editie van de Incredible 80s clubnight komt eraan: Discoteca in Podium Victorie Alkmaar. Voor iedereen die van een leuk old-school feest houdt is dit echt een feest om in je agenda te zetten! Voor meer informatie, klik HIER.

Image By, PODIUM VICTORIE